Скъпи Клиенти и Приятели, може да ни посетите без проблеми, защото отговаряме на всички действащи противоепидемични наредби. Осигуряваме напълно безопасна среда на пазаруване!

Килим Ariana Royal

515807

Изработка Ръчно връзван
Дължина(см) 181
Широчина(см) 122
Състояние Нов
Произход Пакистан
Материал Вълна
Вид Ориенталски
Форма Правоъгълна
Цвят многоцветен
Дебелина Тънки (2 - 8 мм)
Брой възли ~ 200 000 м2

✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

✔ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КУРИЕР

Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

Повече детайли

1 Артикул

1 723 лв

-75%

6 890 лв

повече информация

Самарканд е един от древните градове на Персия. Днес е част от Узбекистан. Samarkand семейството са традиционни килими – мотивите и тяхната цветова гама се правят по установен с времето модел, характерен за дадена географска точка, а всяка географска точка определя своя модел според характерни за нея традиции. Традиции с корени излизащи от бита на настоящето и миналото. В случая на Ariana и Sammarkand се използват максимално много цветове, съдържат бордюр с медальон. Мотивите се състоят и от цветя, и от геометрични фигури като преобладаващ е геометричният дизайн. При тях се използва специфичният възел, с който се връзват килимите Ziegler. Притежават уникални по дизайн шарени, дебели ресни. Ако искате да вкарате цвят и стил във Вашия интериор, във Вашия дом, няма по-добри килими от Ариана и Самарканд.