Скъпи Клиенти и Приятели, уведомяваме Ви, че от 10 Май КИЛИМ УЪРЛД е с лятно работно време. Понеделник - Събота: 10:00 - 18:00 часа. НЕДЕЛЯ: ПОЧИВЕН ДЕН.

Килим Loribaft Royal

627

Изработка Ръчно връзван
Дължина(см) 136
Широчина(см) 89
Състояние Нов
Произход Иран / Фарси
Материал Вълна 100%

✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

✔ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КУРИЕР

Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

Повече детайли

1 Артикул

1 971 лв

-70%

6 570 лв

повече информация

Модерните килими се различават главно от персийските със своя по-чист дизайн. Лорибафт, макар и модерни, са от по- пълните с фигури килими. Една от причините е, че са ирански, а в някогашната Персийска империя традициите не могат толкова лесно да бъдат загърнати. И все пак се отличават от класическите изделия. В тях геометричните фигури са много повече, цветята много по-малко и в повечето случаи няма да има медальон, а само бордюр с поле. Често срещан дизайн е полето да обхваща целия килим, с малко дюсово развстояние, което подпомага обуславянето на бордюра. Също така цветовете са много по-малко в иранските Loribaft, отлкото при предществениците им, които се стремят към най-традиционното, което може да се постигне.