Скъпи Клиенти и Приятели, може да ни посетите без проблеми, защото отговаряме на всички действащи противоепидемични наредби. Осигуряваме напълно безопасна среда на пазаруване!

Килим Nain Super

506572

Изработка Ръчно връзван
Дължина(см) 284
Широчина(см) 172
Състояние Нов
Произход Иран
Материал Вълна
Вид Персийски
Форма Правоъгълна
Цвят син
Дебелина Средни (9 - 15 мм)

✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

✔ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КУРИЕР

Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

Повече детайли

1 Артикул

4 571 лв

-74%

17 580 лв

повече информация

Наин е град в иран и столица на местност със същото име. Намира се в близост до град Исфахан. Килимите Nain са ексклузивни вълнени изделия (някои от детайлите на фигурите може да съдържат коприна). Мотивите, тяхното съчетание и цветовете им имат уникални характеристики, които позволяват на това семейство да бъде различавано от пръв поглед без никакви усилия. Тези килими имат бордюр, поле и медальон. Мотивите и техните компоненти се състоят предимно от гъсто разпределни цветя. Медальонът има кръгла или леко елипсовидна форма и често притежава „ядро“, отличаващо се с малко по-различния си нюанс на цвета. Полето е с елипсовидна форма и се отличава от медальона и бордюра благодарение на по-светлия му (често бежов) цвят или благодарение на липсата на цветя. Самият цвят на мотивите е почти ексклузивно бледосиният като тоновете варират леко. Съчетанието флоралност от бледосиньо на бежов фон е дефиниращата черта на Nain килима. Много рядко може да бъде срещнат Nain, при който да има обръщане –флоралност в бежово на син фон. Тези екземпляри са малко в света и стойността им е висока. Килимите Наин са стилен декор за всеки дом, в който преобладаващите цветове на интериора са светли.