Скъпи Клиенти и Приятели, уведомяваме Ви, че от 10 Май КИЛИМ УЪРЛД е с лятно работно време. Понеделник - Събота: 10:00 - 18:00 часа. НЕДЕЛЯ: ПОЧИВЕН ДЕН. Филтрите ни в сайта са в процес на разработване и не представят цялата наличност на магазина.

Килим Keshan Fine

507151

Изработка Ръчно връзван
Дължина(см) 508
Широчина(см) 344
Състояние Нов
Произход Иран
Материал Вълна
Вид Персийски
Форма Правоъгълна
Цвят червен
Дебелина Средни (9 - 15 мм)

✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

✔ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КУРИЕР

Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

Повече детайли

1 Артикул

7 340 лв

-65%

20 970 лв

повече информация

Вероятно едно от имената, с които хората са най-запознати. Килимите от това семейство са пиедестал на традиционността на арабския бит. Всеки компонент и създаващ го детайл носи в себе си не просто символиката на тъкане или връзване, а е пряко олицетворение на хилядите години история и култура от тази точка на света и хората ѝ. Хора, които някога са живели и продължават да живеят там. Преобладаващи цветове са червеното и синьото. Синият цвят е божествен цвят в арабската култура, затова и е един от най-често срещаните при ориенталските килими. Кашан килимите имат бордюр, медальон и свързващо ги поле като всяка от тези части е предимно с флорален десен подредени в арабески. Другият цветови модел на това семейство е в бежово – ексклузивен десен, който рядко се среща. Kashan от бежов цвят е истинско съкровище и прелест. Не изпускайте възможността да притежавате такъв килим Кашан в дома си.