Скъпи Клиенти и Приятели, уведомяваме Ви, че от 10 Май КИЛИМ УЪРЛД е с лятно работно време. Понеделник - Събота: 10:00 - 18:00 часа. НЕДЕЛЯ: ПОЧИВЕН ДЕН. Филтрите ни в сайта са в процес на разработване и не представят цялата наличност на магазина.

Килим Hamedan Super

508022

Изработка Ръчно връзван
Дължина(см) 130
Широчина(см) 75
Състояние Нов
Произход Иран / Фарси
Материал Вълна 100%

✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

✔ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КУРИЕР

Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

Повече детайли

1 Артикул

392 лв

-65%

1 120 лв

повече информация

Когато говорим за килими, някои имена се отличават повече от другите. Килимите Hamedan са именно примерн за този ефект. Представете си красотата и качеството на ръчно връзвания персийски килим, комбинаран с уникалността на мотивите на номадския такъв. Това е Hamedan килимът. Градът Хамадан е един от най-старите в Иран и е богат на история и култура. Интересен факт е, че всъщност връзването на килими там съществува отскоро и всестранността в мотивите черпи омайността си именно от спомените за тази култура и история. Затова не е случайно, че тези килими са сред произведенията на изкуството. Връзват се в 700 околни на Хамадан селища от населяващите ги номадо-килимарски семейства. Притежават висококачествена вълна и цветовете им са натурално придобити. Често тези килими са пътеки и изключителни допълнения към дома и от естетична, и от дизайнерска гледна точка, които ще „заразят“ със старата си култура Вашата стая и ще вкарат цвят в интериора Ви.