Скъпи Клиенти и Приятели, може да ни посетите без проблеми, защото отговаряме на всички действащи противоепидемични наредби. Осигуряваме напълно безопасна среда на пазаруване!

Килим Keshan Exclusive

507942

Изработка Ръчно връзван
Дължина(см) 95
Широчина(см) 62
Състояние Нов
Произход Индия
Материал Вълна
Вид Ориенталски
Форма Правоъгълна
Цвят червен
Дебелина Средни (9 - 15 мм)

✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

✔ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КУРИЕР

Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

Повече детайли

1 Артикул

515 лв

-74%

1 980 лв

повече информация

Вероятно едно от имената, с които хората са най-запознати. Килимите от това семейство са пиедестал на традиционността на арабския бит. Всеки компонент и създаващ го детайл носи в себе си не просто символиката на тъкане или връзване, а е пряко олицетворение на хилядите години история и култура от тази точка на света и хората ѝ. Хора, които някога са живели и продължават да живеят там. Преобладаващи цветове са червеното и синьото. Синият цвят е божествен цвят в арабската култура, затова и е един от най-често срещаните при ориенталските килими. Кашан килимите имат бордюр, медальон и свързващо ги поле като всяка от тези части е предимно с флорален десен подредени в арабески. Другият цветови модел на това семейство е в бежово – ексклузивен десен, който рядко се среща. Kashan от бежов цвят е истинско съкровище и прелест. Не изпускайте възможността да притежавате такъв килим Кашан в дома си.