Скъпи Клиенти и Приятели, уведомяваме Ви, че от 10 Май КИЛИМ УЪРЛД е с лятно работно време. Понеделник - Събота: 10:00 - 18:00 часа. НЕДЕЛЯ: ПОЧИВЕН ДЕН. Филтрите ни в сайта са в процес на разработване и не представят цялата наличност на магазина.

Килим Mir

510191

Изработка Ръчно връзван
Дължина(см) 90
Широчина(см) 60
Състояние Нов
Произход Индия
Материал Вълна
Вид Ориенталски
Форма Правоъгълна
Цвят червен
Дебелина Дебели (16 - 22 мм)

✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

✔ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КУРИЕР

Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

Повече детайли

1 Артикул

221 лв

-65%

630 лв

повече информация

Известно е, че ако искате качествен килим от коприна, трябва да е бил връзван в Индия, защото индийската коприна е най-качествената в света. А ако искате качествен килим от вълна, то той трябва да е бил връзван в Иран. Килимите Mir вземат тези две изисквания и ги съединяват в себе си - те са ръчно връзвани в Индия, а материалът е вълна. Почти ексклузивно се използват червеният и бежовият цвят. Мотивът включва шарен бордюр, поле в един цвят и дървета от нар в него, които символизират щастие. Семплият дизайн на това семейство килими и меките му цветове, с опростените му шарки, позволява вписването му в интериора на всеки дом.