Килим Nain Super

275 x 197 см
28,080 лв. 5,897 лв. -79%

ДЕТАЙЛИ

  • Код на продукта: 506573
  • Наличност: Наличен
  • Вид: Персийски
  • Изработка: Ръчно връзван
  • Състояние: Нов
  • Материал: Вълна
  • Форма: Правоъгълна
  • Цвят: Бяло / Бежово

Описание

Килим Nain Super

Килимите Nain са едни от най-красивите и търсени персийски килими в света. Тези изящни килими са кръстени на град Наин, който се намира в централен Иран. Килимите Nain са известни със своите сложни дизайни, висококачествени материали и изключителна изработка.

Килимите Nain обикновено се правят от вълна или коприна и се отличават с широка гама от цветове, включително слонова кост, бежово, синьо и сиво. Най-често срещаният дизайн включва централен медальон, заобиколен от флорални мотиви и сложни граници. Килимите Nain са известни и със сложното си тъкане, което води до мека и луксозна текстура.

Има няколко различни вида килими Nain, включително:

Nain 12-La Kavir: Този тип килим Nain е направен от по-едра прежда, което позволява по-лесната му изработка, съответно цената е доста достъпна.

Nain 9-La: Този тип килим Nain е направен от девет нишки вълна, което прави килима изключително плътен и мек.

Nain 6-La: Този тип килим Nain е направен от шест нишки вълна и се отличава с плътна тъкан, която му придава плюшено и луксозно усещане.

Nain 4-La: Този тип килим Nain е направен от четири нишки вълна и се отличава със майсторско тъкане, което го прави идеален за зони с висок трафик като всекидневни и коридори. Тези изработни са редки и скъпи и са истински шедьоври.

Nain Habibian: Този тип килим Nain се счита за най-висококачествен и е изработен от най-фината коприна и вълна. Отличава се със сложен дизайн с централен медальон и флорални мотиви и има мека и копринена текстура.

Килимите Nain са идеални за добавяне на нотка лукс и елегантност към всяка стая в дома. Те застават особено добре в официални всекидневни, трапезарии и спални, където техният сложен дизайн и меки текстури могат да помогнат за създаването на топла и приветлива атмосфера. Килимите Nain също са много издръжливи, така че са чудесен избор за зони с голям трафик. Като цяло, килимите Nain са красиво и вечно допълнение към всеки дом.

Има няколко причини, поради които закупуването на килим Nain може да бъде страхотна инвестиция за вас:

1. Изключително качество: Килимите Nain са известни със своето изключително качество и майсторска изработка. Изработени са от висококачествени материали като вълна и коприна и се връзват ръчно от квалифицирани занаятчии, използвайки традиционни техники, предавани от поколения. Това означава, че килимите Nain са не само красиви, но и издръжливи и дълготрайни.

2. Изискан дизайн: Килимите Nain се отличават със сложни дизайни, които са едновременно вечни и елегантни. Техният централен медальон и флорални мотиви често са придружени от фини нюанси на слонова кост, бежово, синьо и сиво, които могат да допълнят всеки стил на декорация. Тези дизайни са толкова красиви, че могат да служат като фокусна точка на всяка стая.

3. Мека и луксозна текстура: Килимите Nain са известни със своята мека и луксозна текстура. Тяхната сложна изработка създава плътна текстура, която се чувства удобно под краката и осигурява топла и уютна атмосфера във всяка стая. Тази текстура също така прави килимите Nain идеални за спални, където можете да се насладите на плюшеното усещане на килима, когато станете от леглото.

4. Инвестиционна стойност: Килимите Nain се считат за ценна инвестиция поради тяхното изключително качество, изискан дизайн и издръжливост. Те могат да повишат стойността си с течение на времето и дори могат да се превърнат в семейни реликви, които могат да се предават от поколение на поколение.

Като цяло закупуването на килим Nain е страхотна инвестиция в красота, качество и традиция. Може да добави нотка лукс и елегантност към вашия дом, като същевременно ви предостави ценно и дълготрайно произведение на изкуството.

*
*
*

* Задължителни полета