Килим Patchwork Килим Modern

225 x 156 см
5,556 лв. 1,389 лв. -75%

ДЕТАЙЛИ

  • Код на продукта: 504326
  • Наличност: Наличен
  • Вид: Модерни
  • Изработка: Ръчно връзван
  • Състояние: Нов
  • Материал: Вълна
  • Форма: Правоъгълна
  • Цвят: Кафяво / Светлокафяво / Жълто

Описание

Килим Patchwork Килим Modern

Пачуърк килимите са вид ръчно изработени килими, които се правят чрез зашиване на по-малки парчета антични или ретро килими, за да се създаде нов и уникален дизайн. Тези килими стават все по-популярни през последните години поради своя отличителен и еклектичен стил.

Пачуърк килимите се правят, като се вземат части от антични или ретро килими, които са нарязани на по-малки секции, и след това се зашиват заедно, за да се създаде нов и уникален дизайн. Шиенето може да се извърши ръчно или машинно, като полученият килим може да бъде с всякакъв размер и форма.

Една от уникалните характеристики на пачуърк килимите е, че всеки е напълно уникален. Комбинацията от различни цветове, шарки и текстури създава единствен по рода си дизайн, който не може да бъде повторен. Използването на антични или ретро килими също добавя усещане за история и характер към крайния продукт.

Пачуърк килимите често се правят от материали като вълна, памук или комбинация от тези влакна. Те могат да включват широка гама от цветове и модели, включително флорални мотиви, геометрични дизайни и абстрактни шарки. Шевът може да бъде направен в контрастен цвят, за да се създаде акцент или в съответстващ цвят за по-фин ефект.

Пачуърк килимите пасват добре в различни интериорни стилове, от модерен и съвременен до рустик и бохемски. Те могат да се използват като акцент в хола или спалнята, или като уникално допълнение към коридор или антре. Техният еклектичен стил означава, че могат да бъдат съчетани с широка гама мебели и стилове на декорация.

Като цяло пачуърк килимите са красиво и уникално допълнение към всеки дом. Те са ръчно изработени с традиционни техники и материали, като всеки килим има своята история. Килимът пачуърк е не само красиво произведение на изкуството, но и символ на креативност и индивидуалност.

*
*
*

* Задължителни полета