НАМАЛЕНИЯТА СА ВАЛИДНИ ОТ 15.05.2023г. до 10.06.2023г. •••••••••• МАГАЗИНЪТ НА КИЛИМ WORLD Е С ЛЯТНО РАБОТНО ВРЕМЕ: ПОН-СЪБ: 10:00-18:00ч. НЕДЕЛЯ: ПОЧИВЕН ДЕН •••••••••• СКЪПИ КЛИЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ, КИЛИМ WORLD ВЕЧЕ ПЕРЕ И ПОЧИСТВА КИЛИМИ! ЗА ЗАЯВКИ 0876 699 566!

Филтър

Дължина(см)

60 - 525

Широчина(см)

30 - 315

Цена

110 лв - 201260 лв

Форма

Цвят

Ексклузивни

В нашата съкровищница може да намерите много специални, ценни, редки и понякога антични  килими. Изработени са в различни райони на някога познатата Древна Персия, днешен Иран. Абсолютни уникати, които не могат да се открият навсякъде. Създават се от най-висок клас материали, а изработката им се извършва от едни от най-опитните майстори.


В нашата съкровищница може да намерите много специални, ценни, редки и понякога антични  килими. Изработени са в различни райони на някога познатата Древна Персия, днешен Иран. Абсолютни уникати, които не могат да се открият навсякъде. Създават се от най-висок клас материали, а изработката им се извършва от едни от най-опитните майстори.


Още

ЕксклузивниИма 455 продукта.

Подкатегории

 • Табриз

  Табриз килимите са вид персийски килим, произхождащ от град Тебриз, който се намира в северозападната част на Иран. Те са известни със своите сложни дизайни, фина изработка и богата цветова палитра и се считат за едни от най-ценните и престижни видове персийски килими.

  Килимите Tabriz обикновено са изтъкани от висококачествена вълна или коприна, с плътен, стегнат косъм, който ги прави изключително издръжливи и устойчиви на износване. Те са известни и със сложните си дизайни, които често включват сложни флорални и геометрични шарки, както и медальони и бордюри.

  Една от определящите характеристики на килимите от Тебриз е използването на традиционна техника на тъкане, известна като симетричен възел, която създава фина, стегната текстура, която е едновременно издръжлива и красива. Броят на възлите на килим Табриз обикновено е доста висок, като някои килими имат до 1000 възела на квадратен инч.

  Килимите Табриз се произвеждат повече от 500 години, като най-ранните примери датират от периода на Сефевидите през 16 век. Те са били особено популярни през периода на Каджар през 19 век и много от най-добрите образци на килими от Тебриз все още могат да бъдат намерени в музеи и частни колекции по целия свят.

  Днес килимите от Тебриз продължават да се произвеждат в Иран с помощта на традиционни техники и материали и са много търсени от колекционери и ентусиасти по целия свят. Смятат се за ценна инвестиция и красиво допълнение към всеки дом или колекция.

 • Исфахан Килими

  Исфахан килимите са вид персийски килими, произхождащи от град Исфахан, Иран. Тези килими са известни със своя сложен дизайн, висококачествена изработка и използване на луксозни материали като коприна и вълна.

  Килимите от Исфахан се характеризират с централен медальонен дизайн, който е заобиколен от сложни флорални или геометрични шарки. Цветовете, използвани в килимите от Исфахан, обикновено са богати и живи, като наситените червени, сини и зелени са особено често срещани.

  Една от отличителните черти на килимите от Исфахан е използването на асиметрични възли, което позволява по-голяма детайлност и сложност в дизайна. Процесът на тъкане на килими от Исфахан често е бавен и педантичен, като опитни занаятчии работят на ръка, за да създадат всеки килим.

  Килимите от Исфахан се произвеждат от векове и се смятат за едни от най-добрите образци на персийски килими. Те са много търсени от колекционери и ентусиасти и са ценени заради своята красота, издръжливост и културно значение.

 • Килими Кум (коприна)

  Кум, познат и като Ком, Гом, е град в Иран, административен център на провинция Кум. Това семейство килими обхваща най-ксклузивните екземпляри от килимарството, познати на света до днес. Направата им започва през второто десетилетие на XX в., но въпреки кратката си история, те са заслужили своята титла на най-добри сред най-добрите с редица качества. Qum килимите се връзват от първокачествена коприна и вълна като коприната е най-арактерният за тях материал. Броят на възлите започва от около 1 милион и може да достигне до близо 2 милиона на м2. Qum са инвестиционни килими. Тази им характеристика се определя от редица качества и условия - броя на възли на м2 е, разбира се, една причина. Друга е, че само най-умелите майстори килимари могат да ги връзват, а малкото останали такива майстори са вече дълголетници и техните чираци са малобройни, което означава че всяка година цената на всеки завършен Qum килим се увеличава. Qum притежават традиционните елементи на персийския модел - медальон, поле и бордюр, съставени от гъсто разпределени, изключително детайлни цветя, които образуват цялостната форма на трите мотива. Други известни мотиви са на вази, сцени с животни от пасторалния живот, както и дървото на живота. Фигурите на килимите също така имат нежно геометрично оформление.

  Килимите Гом се характеризират с най-високо качество на тъкане и дизайн. Изящни материали, перфектно изработена вълна и коприна. Първоначалните килими често са били бежови и светлозелени, по-късно тюркоазено сини. Сцени от живота, религията или лова също са често срещани мотиви. Тъканта Qom е копринено мека и много издръжлива. Строгият производствен контрол не допуска никакви отклонения. Същото се отнася и за прочутите копринени килими от Кум.

  Килимът Ghom е красиво и луксозно допълнение към всеки домашен декор. Това е вид персийски килим, който е ръчно изработен от квалифицирани занаятчии в град Ghom, разположен в централен Иран. Всеки килим е изработен от най-висококачествени вълнени и копринени влакна и се отличава със сложни шарки и дизайни, вдъхновени от вековни традиции.

  Килимът Ghom е известен със своето изключително качество и издръжливост. Вълната и копринените влакна, използвани за създаването на всеки килим, са внимателно подбрани заради тяхната здравина и устойчивост, което гарантира, че килимът ще издържи години напред. Килимите също са ръчно връзвани, което означава, че всеки възел е вързан на ръка, което ги прави невероятно здрави и устойчиви на износване.

  Дизайнът на килима Ghom често е вдъхновен от природата, с флорални и животински мотиви, изпъкващи на видно място. Цветовете, използвани в килимите, са богати и живи, вариращи от наситено червено и синьо до меки пастели, и са създадени с помощта на естествени багрила, които не съдържат вредни химикали.

  Килимът Ghom е нещо повече от функционална част от домашен декор - той е произведение на изкуството. Всеки килим е уникален, със собствен характер и история за разказване. Майсторството, което се съдържа във всеки килим, е очевидно във всеки възел, което му придава ниво на автентичност и чар, което е невъзможно да се възпроизведе с машинно направени алтернативи.

  Като цяло, килимът Ghom е вечно и луксозно допълнение към всеки дом. Неговото изключително качество, красив дизайн и богата културна история го правят задължителен за всеки, който цени фината изработка и елегантния дизайн.

 • Килими Кум (вълна)

  Килимите Кум, изработени от вълна, са изключително фини и редки екземпляри, а мотивите изобразени върху тях са предимно птици, сърни, дървета или цветя, което пък ги прави много интересни на визия. Многото възли на кв.м. ги прави абсолютна радост за окото на всеки ценител.


 • Копринени

  Копринените  килими, които ще ви предложим в нашата галерия идват предимно от Индия и са с по над един млн. възела на кв.м. Също така предлагаме и екземпляри от Иран, с изключително високо качество. Коприната е скъп материал, притежаващ уникален блясък и приятна мекота при докосване. Разгледайте и ни попитайте за желания размер.
 • Наин

  Килимите Nain са едни от най-красивите и търсени персийски килими в света. Тези изящни килими са кръстени на град Наин, който се намира в централен Иран. Килимите Nain са известни със своите сложни дизайни, висококачествени материали и изключителна изработка.

  Килимите Nain обикновено се правят от вълна или коприна и се отличават с широка гама от цветове, включително слонова кост, бежово, синьо и сиво. Най-често срещаният дизайн включва централен медальон, заобиколен от флорални мотиви и сложни граници. Килимите Nain са известни и със сложното си тъкане, което води до мека и луксозна текстура.

  Има няколко различни вида килими Nain, включително:

  Nain 12-La Kavir: Този тип килим Nain е направен от по-едра прежда, което позволява по-лесната му изработка, съответно цената е доста достъпна.

  Nain 9-La: Този тип килим Nain е направен от девет нишки вълна, което прави килима изключително плътен и мек.

  Nain 6-La: Този тип килим Nain е направен от шест нишки вълна и се отличава с плътна тъкан, която му придава плюшено и луксозно усещане.

  Nain 4-La: Този тип килим Nain е направен от четири нишки вълна и се отличава със майсторско тъкане, което го прави идеален за зони с висок трафик като всекидневни и коридори. Тези изработни са редки и скъпи и са истински шедьоври.

  Nain Habibian: Този тип килим Nain се счита за най-висококачествен и е изработен от най-фината коприна и вълна. Отличава се със сложен дизайн с централен медальон и флорални мотиви и има мека и копринена текстура.

  Килимите Nain са идеални за добавяне на нотка лукс и елегантност към всяка стая в дома. Те застават особено добре в официални всекидневни, трапезарии и спални, където техният сложен дизайн и меки текстури могат да помогнат за създаването на топла и приветлива атмосфера. Килимите Nain също са много издръжливи, така че са чудесен избор за зони с голям трафик. Като цяло, килимите Nain са красиво и вечно допълнение към всеки дом.

  Има няколко причини, поради които закупуването на килим Nain може да бъде страхотна инвестиция за вас:

  1. Изключително качество: Килимите Nain са известни със своето изключително качество и майсторска изработка. Изработени са от висококачествени материали като вълна и коприна и се връзват ръчно от квалифицирани занаятчии, използвайки традиционни техники, предавани от поколения. Това означава, че килимите Nain са не само красиви, но и издръжливи и дълготрайни.

  2. Изискан дизайн: Килимите Nain се отличават със сложни дизайни, които са едновременно вечни и елегантни. Техният централен медальон и флорални мотиви често са придружени от фини нюанси на слонова кост, бежово, синьо и сиво, които могат да допълнят всеки стил на декорация. Тези дизайни са толкова красиви, че могат да служат като фокусна точка на всяка стая.

  3. Мека и луксозна текстура: Килимите Nain са известни със своята мека и луксозна текстура. Тяхната сложна изработка създава плътна текстура, която се чувства удобно под краката и осигурява топла и уютна атмосфера във всяка стая. Тази текстура също така прави килимите Nain идеални за спални, където можете да се насладите на плюшеното усещане на килима, когато станете от леглото.

  4. Инвестиционна стойност: Килимите Nain се считат за ценна инвестиция поради тяхното изключително качество, изискан дизайн и издръжливост. Те могат да повишат стойността си с течение на времето и дори могат да се превърнат в семейни реликви, които могат да се предават от поколение на поколение.

  Като цяло закупуването на килим Nain е страхотна инвестиция в красота, качество и традиция. Може да добави нотка лукс и елегантност към вашия дом, като същевременно ви предостави ценно и дълготрайно произведение на изкуството.

 • Дизайнерски

  Под името Ikat ще намерите килими, изработени от известни дизайнери. Килимите са богато оцветени с пигменти, които варират от слой на слой, като картина. С течение на времето цветовете избледняват, създавайки отличителен вид. Тези килими са сред най-качествените съвременни килими. Въпреки относително тактилното си усещане, тези произведения на изкуството също са много лесни за поддръжка.

  Дизайнерските ръчно връзвани килими са луксозно и вечно допълнение към всеки интериорен дизайн. Тези изящни килими са създадени с помощта на традиционни техники, като всеки аспект от процеса на създаване е внимателно обмислен от квалифицирани занаятчии, за да се гарантира изключително качество и внимание към детайла.

  Създаването на дизайнерски ръчно вързан килим включва щателен процес, който може да отнеме много месеци или дори години. Започва с подбора на най-добрите материали, които могат да включват висококачествена вълна, коприна или комбинация от двете. Влакната са внимателно подбрани заради тяхната мекота, здравина и способност да поемат боя, което гарантира, че крайният продукт е едновременно красив и издръжлив.

  Дизайнът на дизайнерски ръчно вързан килим също е внимателно обмислен, като всеки аспект от шарката и цветовата схема са избрани, за да създадат зашеметяващо визуално въздействие. Много дизайнерски килими се отличават със смели и сложни дизайни, включващи гама от цветове и шарки, които със сигурност привличат окото и добавят дълбочина и текстура към всяко пространство.

  Самият процес на ръчно връзване е доказателство за изключителното умение и артистичност на занаятчиите, които създават тези килими. Всеки възел се завързва внимателно на ръка, като плътността на възлите и прецизността на шарката са от решаващо значение за цялостното качество на крайния продукт.

  Едно от основните предимства на дизайнерския ръчен килим е неговата издръжливост. Комбинацията от висококачествени материали и квалифицирана изработка води до килим, който е създаден да издържи поколения наред с подходяща грижа и поддръжка.

  Като цяло, дизайнерските ръчно вързани килими са истински луксозен артикул, съчетаващ изключително качество, майсторство и дизайн, за да създадат изящна част, която добавя топлина, елегантност и стил към всяка стая. Независимо дали търсите да създадете уютна и привлекателна всекидневна или изискана и стилна спалня, дизайнерският ръчно вързан килим със сигурност ще ви впечатли.

на страница
Показване 430 - 455 oт 455 артикулa
 • 30 240 лв 86 400 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 198
  Широчина(см): 127
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: син
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Брой възли: ~ 1 200 000 м2

  30 240 лв 86 400 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 34 440 лв 98 400 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 195
  Широчина(см): 128
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  34 440 лв 98 400 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 35 280 лв 100 800 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 237
  Широчина(см): 161
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: бежов
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Брой възли: ~ 1 300 000 м2

  35 280 лв 100 800 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 35 280 лв 100 800 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 242
  Широчина(см): 158
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: бежов
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Брой възли: ~ 1 300 000 м2

  35 280 лв 100 800 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 35 438 лв 101 250 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 200
  Широчина(см): 200
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна
  Мотив: Флорален
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Квадратна
  Цвят: син
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Брой възли: ~ 1 500 000 м2

  35 438 лв 101 250 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 36 092 лв 103 120 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 429
  Широчина(см): 313
  Състояние: Нов
  Материал: Коприна
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Държава на произход: Индия
  Брой възли: ~ 600 000 м2

  36 092 лв 103 120 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 36 120 лв 103 200 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 200
  Широчина(см): 139
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Брой възли: ~ 1 500 000 м2

  36 120 лв 103 200 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 37 800 лв 108 000 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 201
  Широчина(см): 137
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  37 800 лв 108 000 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 37 800 лв 108 000 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 200
  Широчина(см): 135
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  37 800 лв 108 000 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 38 564 лв 110 181 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 441
  Широчина(см): 310
  Състояние: Нов
  Материал: Коприна
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Държава на произход: Индия
  Брой възли: ~ 600 000 м2

  38 564 лв 110 181 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 38 640 лв 110 400 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  За повече подробности се свържете с нас.

  Изработка: Ръчно направен
  Дължина(см): 203
  Широчина(см): 132
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  38 640 лв 110 400 лв -65%
  Само онлайн Намалена цена!
  В наличност
 • 39 130 лв 111 800 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 205
  Широчина(см): 140
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна
  Мотив: Флорален
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Брой възли: ~ 1 300 000 м2

  39 130 лв 111 800 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 39 375 лв 112 500 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Доставка до 7 дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 241
  Широчина(см): 160
  Състояние: Нов
  Материал: Коприна
  Вид: Ориенталски
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Държава на произход: Иран
  Брой възли: ~ 1 200 000 м2

  39 375 лв 112 500 лв -65%
  Само онлайн Намалена цена!
  В наличност
 • 39 375 лв 112 500 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Доставка до 7 дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 237
  Широчина(см): 155
  Състояние: Нов
  Материал: Коприна
  Вид: Ориенталски
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Държава на произход: Иран
  Брой възли: ~ 1 200 000 м2

  39 375 лв 112 500 лв -65%
  Само онлайн Намалена цена!
  В наличност
 • 39 480 лв 112 800 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  За повече подробности се свържете с нас.

  Изработка: Ръчно направен
  Дължина(см): 206
  Широчина(см): 137
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  39 480 лв 112 800 лв -65%
  Само онлайн Намалена цена!
  В наличност
 • 51 174 лв 146 211 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Безплатна доставка. Над 8000 килима! Търсите килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Свържете се с нас! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Производство: Ръчно връзван
  Състояние: Нов
  Материал: Вълна 100%
  Държава на произход: Иран
  Дължина: 409
  Широчина: 304

  51 174 лв 146 211 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 52 920 лв 151 200 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 236
  Широчина(см): 160
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  52 920 лв 151 200 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 54 600 лв 156 000 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 199
  Широчина(см): 200
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна
  Вид: Ексклузивни
  Форма: Квадратна
  Цвят: черен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Брой възли: ~ 1 200 000 м2

  54 600 лв 156 000 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 57 120 лв 163 200 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 194
  Широчина(см): 202
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  57 120 лв 163 200 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 68 250 лв 195 000 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Доставка до 7 дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 291
  Широчина(см): 199
  Състояние: Нов
  Материал: Коприна
  Вид: Ориенталски
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Държава на произход: Иран
  Брой възли: ~ 1 200 000 м2

  68 250 лв 195 000 лв -65%
  Само онлайн Намалена цена!
  В наличност
 • 75 600 лв 216 000 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  За повече подробности се свържете с нас.

  Изработка: Ръчно направен
  Дължина(см): 301
  Широчина(см): 196
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  75 600 лв 216 000 лв -65%
  Само онлайн Намалена цена!
  В наличност
 • 77 351 лв 221 001 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Доставка до 7 дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 298
  Широчина(см): 201
  Състояние: Нов
  Материал: Коприна
  Вид: Ориенталски
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Държава на произход: Иран
  Брой възли: ~ 1 200 000 м2

  77 351 лв 221 001 лв -65%
  Само онлайн Намалена цена!
  В наличност
 • 79 800 лв 228 000 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  За повече подробности се свържете с нас.

  Изработка: Ръчно направен
  Дължина(см): 295
  Широчина(см): 200
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  79 800 лв 228 000 лв -65%
  Само онлайн Намалена цена!
  В наличност
 • 130 200 лв 372 000 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Наличен. Доставка до два дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 282
  Широчина(см): 199
  Състояние: Нов
  Произход: Иран
  Материал: Коприна

  130 200 лв 372 000 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 136 500 лв 390 000 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Доставка до 7 дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 301
  Широчина(см): 196
  Състояние: Нов
  Материал: Коприна
  Вид: Ориенталски
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Държава на произход: Иран
  Брой възли: ~ 1 200 000 м2

  136 500 лв 390 000 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 201 251 лв 575 001 лв -65%
  КИЛИМОМАНИЯ 

  Доставка до 7 дни. Имаме над 8000 килима в наличност! Не намирате желания килим, който отговаря по цена, дизайн, качество, вкус...? Моля, обадете ни се! Нашите експерти ще ви помогнат да намерите мечтания Ви килим!

  Изработка: Ръчно връзван
  Дължина(см): 336
  Широчина(см): 249
  Състояние: Нов
  Материал: Коприна
  Вид: Ориенталски
  Форма: Правоъгълна
  Цвят: многоцветен
  Дебелина: Тънки (2 - 8 мм)
  Държава на произход: Иран
  Брой възли: ~ 1 200 000 м2

  201 251 лв 575 001 лв -65%
  Намалена цена!
  В наличност
Показване 430 - 455 oт 455 артикулa