Ikat Royal

303 x 204 см
22,430 лв. 7,851 лв. -65%

ДЕТАЙЛИ

  • Код на продукта: 522661
  • Наличност: Наличен
  • Вид: Модерни
  • Изработка: Ръчно връзван
  • Състояние: Нов
  • Държава на произход: Индия
  • Материал: Вълна
  • Форма: Правоъгълна
  • Цвят: Многоцветен
  • Брой възли: 200 000 - 1 200 000

Описание

Ikat Royal

Под името Ikat ще намерите килими, изработени от известни дизайнери. Килимите са богато оцветени с пигменти, които варират от слой на слой, като картина. С течение на времето цветовете избледняват, създавайки отличителен вид. Тези килими са сред най-качествените съвременни килими. Въпреки относително тактилното си усещане, тези произведения на изкуството също са много лесни за поддръжка.

Дизайнерските ръчно връзвани килими са луксозно и вечно допълнение към всеки интериорен дизайн. Тези изящни килими са създадени с помощта на традиционни техники, като всеки аспект от процеса на създаване е внимателно обмислен от квалифицирани занаятчии, за да се гарантира изключително качество и внимание към детайла.

Създаването на дизайнерски ръчно вързан килим включва щателен процес, който може да отнеме много месеци или дори години. Започва с подбора на най-добрите материали, които могат да включват висококачествена вълна, коприна или комбинация от двете. Влакната са внимателно подбрани заради тяхната мекота, здравина и способност да поемат боя, което гарантира, че крайният продукт е едновременно красив и издръжлив.

Дизайнът на дизайнерски ръчно вързан килим също е внимателно обмислен, като всеки аспект от шарката и цветовата схема са избрани, за да създадат зашеметяващо визуално въздействие. Много дизайнерски килими се отличават със смели и сложни дизайни, включващи гама от цветове и шарки, които със сигурност привличат окото и добавят дълбочина и текстура към всяко пространство.

Самият процес на ръчно връзване е доказателство за изключителното умение и артистичност на занаятчиите, които създават тези килими. Всеки възел се завързва внимателно на ръка, като плътността на възлите и прецизността на шарката са от решаващо значение за цялостното качество на крайния продукт.

Едно от основните предимства на дизайнерския ръчен килим е неговата издръжливост. Комбинацията от висококачествени материали и квалифицирана изработка води до килим, който е създаден да издържи поколения наред с подходяща грижа и поддръжка.

Като цяло, дизайнерските ръчно вързани килими са истински луксозен артикул, съчетаващ изключително качество, майсторство и дизайн, за да създадат изящна част, която добавя топлина, елегантност и стил към всяка стая. Независимо дали търсите да създадете уютна и привлекателна всекидневна или изискана и стилна спалня, дизайнерският ръчно вързан килим със сигурност ще ви впечатли.

*
*
*

* Задължителни полета