Килим Ziegler Килим Modern

325 x 206 см
14,460 лв. 5,061 лв. -65%

ДЕТАЙЛИ

  • Код на продукта: 503301
  • Наличност: Наличен
  • Вид: Модерни
  • Изработка: Ръчно връзван
  • Състояние: Нов
  • Материал: Вълна
  • Форма: Правоъгълна
  • Цвят: Многоцветен

Описание

Килим Ziegler Килим Modern

Килимите Ziegler Modern са съвременен поглед към традиционния дизайн на килими Ziegler. Те са перфектен избор за всеки, който търси стилен и модерен декор за дома, който все още запазва богатото културно наследство и висококачествената изработка на традиционните килими Ziegler. Ето някои интересни аспекти на килимите Ziegler Modern, които ги правят инвестиция, която си заслужава:

Един интересен факт за килимите Ziegler Modern е, че те са смесица от традиционни персийски дизайни и модерни производствени техники. Те запазват класическите флорални мотиви и приглушената цветова палитра на традиционните килими Ziegler, но получават съвременна актуализация с по-смели цветове и по-абстрактни дизайни. Това сливане на традиционни и модерни стилове създава уникална и привличаща вниманието естетика, която е идеална за модерен интериор.

Друг интересен аспект на килимите Ziegler Modern е техният производствен процес. Те обикновено са ръчно изтъкани с помощта на висококачествена вълна и памук, с конструкция от двойна основа и вътък, която създава плътна и издръжлива купчина. Производственият процес обаче включва и модерни техники като компютърно-подпомогнат дизайн и високоскоростни станове за създаване на по-прецизен и ефективен производствен процес.

Модерните килими Ziegler са известни и със своята гъвкавост. Те могат да се използват за подобряване на декора на широка гама от интериорни пространства, от модерни и минималистични всекидневни до еклектични и бохемски спални. Техните смели цветове и абстрактни дизайни ги правят лесни за включване в различни дизайнерски стилове и цветови схеми.

И накрая, килимите Ziegler Modern са умна инвестиция. Те са много търсени от колекционери и ентусиасти, което означава, че тяхната стойност често се повишава с времето. Освен това тяхната качествена конструкция и издръжливост ги правят практичен избор за зони с голям трафик на вашия дом.

*
*
*

* Задължителни полета